INFORÁDIÓ 
2020. május 29. péntek
Magdolna

apaság

2019.08.22. 12:27

Apa lesz Quentin Tarantino

A sztárrendező jelenleg nemrégiben debütált, Volt egyszer egy... Hollywood című filmjének sikerét élvezi, de a napokban még nagyobb öröm érte a családot.
2019.06.23. 16:05

A legtöbb férfiből így lehet kiváló apa

Csendes apaforradalom címmel megjelent Léder László pszichológus könyve. A szerző azt mondja: tudományos tény, hogy egy gyermeknek ugyanakkora szüksége van édesapára, mint édesanyára, miközben a hibás társadalmi konvenciók szerint egy jó anyának illik belehalnia a családjába, egy jó apának pedig az egzisztencia teremtésébe.
2017.07.19. 22:06

Újabb fordulat Salvador Dalí ügyében

Csütörtök este nyitják fel Salvador Dalí sírját, hogy DNS-mintát vegyenek földi maradványaiból egy apasági kereset miatt - közölte szerdán a katalán legfelsőbb bíróság.
2016.11.07. 06:01

A ma apukái az unokák viselkedési mintázatait rajzolják

Fiatalabb korban és több gyermeket vállalnak az olyan férfiak, akiknek édesapja aktívan részt vett a nevelésben - mondta az InfoRádió Családi Hét című magazinjában Andrek Andrea pszichológus. Az ELTE PPK Affektív Pszichológia Tanszék munkatársa a közelmúltban a Magyar Tudományos Akadémián rendezett Apa-konferencián tartott előadást A család feje és/vagy szíve? - Apák, nagyapák a családban címmel.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018