Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot


MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES

INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 26. hétfő
Izsó

szigetvár

kés

verekedés

házasság

Kegyetlenül elbánt a feleségével egy baranyai férfi

Kegyetlenül elbánt a feleségével egy baranyai férfi

Infostart

A héten kezdődik a bírósági tárgyalás, egy tavaly júliusi szigetvári eset miatt ültették a vádlottak padjára a volt férjet.

Brutális ügy tárgyalása kezdődik csütörtökön Szigetváron. Mint a baranyai hírekkel foglalkozó Bama.hu írja, a vádirat szerint egy tönkrement házasság különös utótörténetéről van szó, a volt férj a vádlott; a vádirat szerint a férfi felesége albérletbe költözött közös gyermekükkel és egy korábbi házasságából származó gyermekével, de a férfi rendszeresen látogatta őket.

Az egyik ilyen alkalommal - amikor a gyermekek a nagyszülőknél voltak -, a férfi féltékenységből megütötte a nőt, majd hajánál fogva az ágyhoz húzta, miközben életveszélyesen megfenyegette. Felkapott egy 13 centis pengéjű kést is, amivel levágta a nőről a ruhát, hogy megerőszakolhassa - erre végül nem került sor, de a férj alaposan megverte a nőt, meg is vágta, sőt, a késsel az asszony haját is levágta.

A szörnyűség másnap folytatódott - olvasható a vádiratban -, a nő meztelen kiugrott az ablakon, és a közeli tó felé rohant, és bár nem tudott úszni, félelmében beleugrott. A férfi onnan is kirángatta, majd visszavitte a házba, ahol újra megverte. Miután mindketten aludtak egyet, a nő ébredt hamarabb, és a férfi telefonján segítséget kért. Az asszony dobhártyája az ütlegektől beszakadt, zúzódásokat is szenvedett, orra eltört.

Nyitókép: Pixabay.com
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018