eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Impotens lett a három hétig merevedéstől szenvedő férfi

A sebészeknek sikerült megmenteniük annak az indiai férfinak az életét, akinek majdnem az életébe került a három hétig tartó erekció.

Közel egyórás műtéten esett át az indiai Kolkatában az az 55 éves férfi, akinek 21 napig volt merevedése. Az orvosok szerint az üzletember túl későn fordult problémájával szakemberhez, így bár az életét meg tudták menteni, de a műtét következtében impotens lett.

A szakemberek szerint ilyen problémával hat órán belül orvosi segítséget kell kérni, különben bele is lehet halni.

A kétgyermekes apuka bevallása szerint nem vett be Viagrát. Az orvosok szerint az üzletember priapizmusban szenved, ami a pénisz állandó, rendszerint fájdalmas erekcióját jelenti szexuális izgalom nélkül. A betegség hátterében általában idegrendszeri gondok állnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×