eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nagy bejelentésre készül Tiger Woods

Pénteken fog először kiállni a nyilvánosság elé Tiger Woods, azóta, hogy tavaly novemberben kiderült házasságtörése.

"Tiger szólni fog a múltról és a jövőről is, és bocsánatot szeretne kérni a viselkedéséért" - mondta az amerikai golfozó ügynöke, Mark Steinberg.

A sportoló pénteken a floridai Ponte Vedrában, a golfszövetség székházában fog felolvasni egy előre megírt közleményt, de kérdéseket nem lehet neki feltenni. Az eseményre csak néhány újságírót hívtak meg, a jelenlévők között lesznek barátok és sportolók is.

Az ügynök szerint a sztár elismeri majd, hogy nemcsak feleségét, hanem a hozzá közel állókat is megbántotta, és cserbenhagyta szurkolóit.

Tiger Woods tavaly november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és legalább 12 nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű baleset vélhetően egy heves házastársi vitát követően történt, amit azt válthatott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.

A sportoló egy klinikán kezeltette szexfüggőségét az elmúlt hetekben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×