Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Letartóztatták Ronald Reagan unokáját

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Letartóztatták Ronald Reagan néhai amerikai elnök 31 éves fiúunokáját csütörtökön, amiért összetűzésbe keveredett egy rendőrrel. A család szerint pusztán félreértésről van szó.

Cameron Reagan házához azt követően szállt ki a rendőrség, hogy a férfi észrevétlenül bekapcsolta a riasztót - számolt be az egyik családtag. Az őrizetbe vett Reagan-fiú apja, a konzervatív politikai kommentátorként szereplő Michael Reagan szerint fia véletlenül hozta működésbe a rendszert.

A riasztó "közvetlenül a rendőrségre van bekötve. Körbevették a házat rendőrautókkal, csak azért mert a mi családunkról van szó" - mondta a néhai elnök fia, aki szerint Cameron Reagan megijedt, mert nem tudta, miről van szó. "Sok volt a félreértés" - tette hozzá a helyi idő szerint hajnalban történtekről beszélve.

Cameron Reagant egy rendőrnő vette őrizetbe, mert nem tanúsított készséget az együttműködésre és harcias volt. A férfit 10 ezer dolláros óvadék fejében engedték szabadon.

A Reagan-fiúnak nem első alkalommal gyűlt meg a baja a törvénnyel. 2001-ben marihuána birtoklása miatt 90 napos kábítószer-elvonóra és agresszivitás-kezelő programra küldték. Cameron Reagan egy balesetet követően volt feltételes szabadlábon, amikor elcsípték a kábítószerrel.

A bírósági tárgyalás során akkor ügyvédjei azzal védekeztek, hogy Cameron Reagan gyerekkora óta figyelemzavaros, emiatt kellett abbahagynia felsőfokú tanulmányait és emiatt volt képtelen megtartani állását. A betegség számlájára írták azt is, hogy egy ideig hajléktalanként az utcán élt.