eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Dagad Tiger Woods szeretőinek listája

Újabb, immár a tizedik nő állította azt, hogy lefeküdt Tiger Woods golfozóval. A sztársportoló közben elveszítette egyik szponzorát.

Újabb pornószínésznő állítja, hogy viszonya volt Tiger Woods-szal. Joslyn James immár a tizedik nő, akit kapcsolatba hoztak a sportolóval.

A 39 éves nő állítólag barátainak dicsekedett azzal. hogy többször is lefeküdt a golfozóval. Néhány nappal korábban egy másik pornószínésznő, Holly Sampson állított hasonlót, ami után Tiger Woods felesége, Elin Nordegren különköltözött a sztártól.

Egy amerikai magazin nyilvánosságra hozta, hogy Elin Nordegren telefonon beszélt férje egy másik szeretőjével, Rachel Uchitellel a sportoló balesete előtt nem sokkal. "Tudok mindent" - kiabálta, majd férjéhez vágta a telefont, kiütve egy fogát, és golfütővel kergette.

Pár napja Floridába utazott az asszony édesanyja, Barbro Holmberg, hogy amennyire lehet, segítsen a lányának. Az 57 éves nőt - aki miniszter is volt hazájában - az éjjel gyomorfájdalmakkal kórházba szállították, de az orvosok szerint állapota már stabil.

Közben a Gatorade amerikai sportitalgyártó bejelentette, jövőre már nem forgalmazza a golfsztárral reklámozott italát, de a Pepsi tulajdonában lévő cég közlése szerint erről még a sportoló botrányossá vált balesete előtt döntöttek.A vállalat szerint azért mondanak le a sportolóknak szánt italról, hogy helyet adjanak egy tervbe vett új termékcsaládnak.

A botrány után az amerikai televíziókban már nem vetítik Tiger Woods reklámjait, mivel egyre több cég tartja kínosnak a sztár viselkedését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×