Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Eltemették Hollywood angyalát

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Több száz barát, kolléga és hozzátartozói kísérték utolsó útjára a múlt héten rákban elhunyt Farrah Fawcett hollywoodi színésznőt, akit sok zenével tarkított magánszertartás keretében búcsúztattak el helyi idő szerint kedd délután Los Angelesben.

"Egyike volt a legzenésebb temetéseknek, amelyen valaha részt vettem, de ez már csak így van, ha a show-biznisz egyik egyéniségét temetik" - jelentette ki Eliot Tiegel szakújságíró, aki az ötszáz meghívott egyikeként vett részt a ceremónián.

Fawcett 62 esztendős korában, hosszú betegeskedés után múlt csütörtökön távozott az élők sorából. Három éve diagnosztizálták végbélrákkal, közben átmenetileg javult az állapota, de tavaly ismét visszaesett. A betegséggel való küzdelméről dokumentumfilmet forgattak, amelyet a közelmúltban mutatott be az NBC amerikai tévécsatorna Farah,s Story (Farah története) címmel.

A színésznő a hetvenes évekbeli Charlie angyalai című filmsorozattal lett igazi hollywoodi sztár. A temetésen egyik "angyaltársa", Kate Jackson is részt vett.

A ceremóniát a család szervezte, a katolikus templomi szertartásra a Los Angeles-i Our Lady of the Angels székesegyházban került sor. A színésznőt többek között élettársa, Ryan O'Neal búcsúztatta, de 24 éves fiát, Redmondot is kiengedték a temetésre a börtönből, ahol kábítószerügyei miatt büntetését tölti.

"Bár rettenetesen fog hiányozni, a szívem azt súgja, hogy angyalként ott fog ülni mindenki vállán, aki szerette" - fogalmazott Alana Stewart, Fawcett legjobb barátnője, aki Ryan O'Neallel együtt az utolsó pillanatig mellette állt. Mint mondta, több volt számára, mint barát, inkább a testvérének érezte.