eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Hét évig élt a férjével - mire rájött, hogy valójában nő

Érvénytelenítheti házasságát egy asszony, aki csak válása után jött rá, hogy volt férje valaha nő volt. Az exférj azt állítja: neje tudott a titkáról.

Jennifer Jack 16 évesen találkozott Andrew Mirelesszel, aki valaha Phyllis Mireles volt.

Később a pár összeházasodott, és, bár Jennifer mindig csodálkozott, miért viselkedik partnere furcsán a hálószobában, csak hét évnyi együttélés, és a válás után jött rá a titokra.

Az asszony számára akkor derült ki, hogy volt férje eredetileg nőnek születetett, amikor végiglapozta annak középiskolai évkönyvét, és észrevette a képét, amely alatt egy női név szerepelt.

Andrew Mireles, aki fizikailag még mindig inkább nő, mint férfi, azt állítja, hogy volt felesége ismerte a múltját.

"Megbeszéltük, és úgy döntöttünk, hogy együtt maradunk. Õ határozott úgy, hogy mellettem marad" - közölte Mireles.

Az egykori házastársak most azon vitáznak, hogy kinél éljen két gyerekük. Az egyik kicsi Jennifer Jack egy korábbi kapcsolatából született, míg a másik mesterséges megtermékenyítés segítségével jött a világra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×