Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kellemetlen kérdések Heath Ledger apjához

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Összekülönbözött Heath Ledger édesapjával a tragikus sorsú ausztrál színész volt kedvesének apja. Larry Williams arról faggatta a néhai fia vagyonát éppen most felosztó Kim Ledgert: igaz-e, hogy tizenöt évvel ezelőtt nem adta saját testvéreinek a nagyapjuk vagyonából járó részt.

Bár Kim Ledger megígérte, hogy fia vagyonának elosztásánál az elsődleges szempont az lesz, hogy a színész kislánya, Matilda jól járjon, a férfi testvérei figyelmeztetnek: nem megbízható.

Haydn és Mike Ledger korábban bíróság elé citálták bátyjukat, Kimet, amiért az nem adta át nekik nagyapjuk, az 1993-ban elhunyt Sir Frank Ledger vagyonának rájuk eső részét.

Amíg ő volt nagyapánk meglehetős vagyonának kezelője, a pénznek egyszerűen nyoma veszett. A részünkért folytatott küzdelemről minden irat megtalálható a legfelsőbb bíróságon. A pénz elment; újra befektette, vagy mit csinált vele - mondta Haydn Ledger.

A két férfi több mint 2,5 millió dollárt követelt Kim Ledgertől, nagyapjuk végrendeletének végrehajtójától. Sir Frank teljes mértékben Kimre bízta a vagyon kezelését: kölcsönt adhatott vagy vehetett fel, vásárolhatott, eladhatott, anélkül, hogy felelnie kellett volna a veszteségekért.

Miért épp most?

Kim Ledger szerint nem szép, hogy testvérei éppen akkor állnak elő a vagyonmegosztásról szóló történetükkel, amikor a család a januárban gyógyszer-túladagolás miatt elhunyt Heath-t gyászolja.

Haydn Ledger viszont azt állítja: eszébe sem jutott volna előhozakodni a dologgal, ha fel nem keresi őt Larry Williams. A férfi Michelle Williams édesapja; a színésznő szült két éve kislányt Heath Ledgernek.

Larry felvette a kapcsolatot Mike-kal és velem. Azt kérdezte: Kim a megfelelő személy-e Heath vagyonának felosztására? Mi pedig elmondtuk neki: a saját esetünket figyelembe véve, nem - magyarázta Haydn Ledger.

A kislány nem örököl semmit

A kis Matilda, ha a színész vagyonát a végrendelet alapján osztanák fel, nem kapna semmit. Heath Ledger ugyanis utoljára 2003-ban frissítette fel végakaratát, ekkor azonban még nem találkozott Michelle Williamsszel.

Larry Williams azt állítja: nem a pénz érdekli, hanem az, hogy unokájának szép gyermekkora legyen. Matilda szerencsés, hogy csodálatos édesanyja van.

Bárhogy is ér véget ez a történet, Michelle mindent megtesz majd érte - hangsúlyozta a férfi, aki jelenleg Sydney-ben él, és igyekszik elérni, hogy az ausztrál hatóságok ne adják ki az Egyesült Államoknak. Amerikában ugyanis adócsalás miatt büntetőeljárás folyik ellene.