eur:
392.26
usd:
366.76
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

A szerető és az apáca harcol az örökségért

Egy orosz diáklány és egy buddhista apáca harcol egy elhunyt skót férfi félmillió fontos (174 millió forintos) örökségéért. A vagyon automatikusan a férfi Indiában élő húgára szállt, a pénz fele azonban a szerető szerint őt illeti.

Az 55 éves James King még 2006-ban halt meg agyvérzés következtében, de nem hagyott maga után végrendeletet. Félmillió fontos vagyona így automatikusan apáca nővérére, az Indiában élő Dorje Khandróra szállt.

Volt azonban a férfinak egy akkor húsz éves barátnője is, egy orosz diáklány, aki most bíróság előtt követelt részt az örökségből. Tatjana Csebotareva ugyan valószínűleg illegálisan tartózkodik Nagy-Britanniában, ez azonban nem akadályozta meg a per megindításában.

A diáklány azt állítja, halála előtt együtt élt a férfival, ezt azonban a család nem hiszi el. A pár ugyan három éven keresztül randevúzott, de a lány King féltestvére szerint csak a férfi halála után költözött be annak lakásába.

A lány 17 éves volt, amikor megismerkedett az akkor 51 éves férfival egy buszmegállóban. Azt, hogy komolyabb kapcsolat nem volt köztük, a férfi féltestvére és annak felesége is hajlandó tanúsítani a bíróságon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×