eur:
392.12
usd:
366.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Agyonsokkolta a feleségét szex közben

Elektromos kábellel próbálta orgazmusra ösztökélni a feleségét egy amerikai férfi, de a bizarr szexuális játék tragikus véget ért: az asszony belehalt az áramütésbe.

A kiérkező rendőröknek először azt akarta bemesélni Toby Taylor, hogy 29 éves feleségét véletlenül megrázta a hajszárító, ezért halt meg. Amikor azonban a járőrök felfedezték Kirsten testén az égésnyomokat, kénytelen volt beismerni, hogy elektromos kábelt tekert az asszony köré, majd a végét hol bedugta, hol kihúzta a konnektorból.

Az eszméletlen asszonyt már hiába szállították a pennsylvaniai York kórházba, az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

A 37 éves férjet gondatlan emberöléssel vádolják meg, a bíróság 134 ezer dolláros óvadékot állapított meg a számára. Taylor állítja: nem először játszottak ilyesmit, hogy feldobják a szexuális életüket.

A yorki halottkém azonban soha nem hallott még ilyen bizarr szexuális játékról. "Még ha nem először csinálták is, tudniuk kellett volna, hogy ez a játék halálos kimenetelű lehet" - tette hozzá Barry Bloss.

A helyi rendőrfőnök szerint valószínűleg szívrohamot okozott az áram az asszonynál, halálának okát azonban majd csak a vizsgálat végeztével tudják megállapítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Gyanúsan erős volt az esti órákban a forint

Gyanúsan erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×