eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

"Nyolc hosszú év után az emberek ismét hihetnek majd a kormányukban"

A közismerten demokrata párti érzelmű Barbra Streisand nyíltan is felvállalta, hogy a három esélyesnek tartott demokrata elnökjelölt aspiráns közül kit támogat. A színésznő Hillary Clinton mellett áll ki.

"Az Egyesült Államok elnökasszonya... Elképesztő gondolat. Valóban jelentős időket élünk, amikor egy nő lehetőségeinek nincsen határa" - indokolta Barbra Streisand, hogy az általa eddig (pénzzel is) támogatott három demokrata jelölt közül miért Hillary Clintont favorizálja.

"Hillary Clinton már eddig is bebizonyította nők generációinak, hogy a sikernek nincsen határa" - fogalmazott a színésznő.

Az Oscar-díjas művész döntése aligha meglepő, még akkor sem, ha korábban a demokrata jelöltek közül Hillary Clintonon kívül Barack Obamát és John Edwardsot is támogatta.

"Hillary a változás erőteljes hangja, most, hogy országunk fontos keresztúthoz érkezett. Vezetése alatt országunk világszerte visszanyeri az elveszített tiszteletet. Elsősorban a klímaváltozásra, az egészségbiztosításra és az erős gazdaság újjáépítésére akar koncentrálni. Nyolc hosszú év után az emberek ismét hihetnek majd a kormányukban" - hangsúlyozta Barbra Streisand.

Hillary Clinton közleményben köszönte meg az énekesnő támogatását: "Barbra az igazság, igazságosság és tisztesség védelmezésére használta hatalmas tehetségét. Sokra értékelem jelöltségembe fektetett bizalmát, miközben együtt dolgozunk nemzetünk irányvonalának megváltoztatásán".

Ahogy közeledik a jövőre esedékes elnökválasztás, az amerikai sztárok úgy állnak ki egyik, vagy másik politikus mellett. Kedden például az amerikai televíziós egyik legnagyobb csillaga, Oprah Winfrey tette le a voksát Hillary Clinton egyik legnagyobb demokrata riválisa, Barack Obama mellett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×