eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Brutális lányok: a holttest eltüntetéséről vitatkoztak, amikor letartóztatták őket

Két fiatal nő beismerte, hogy hidegvérrel meggyilkolt egy 16 éves lányt az ausztráliai Perth-ben, mert az bosszantotta őket. A holttestet egy kukába dugták, és még javában azon vitatkoztak, hogy láncfűrésszel vagy mésszel tüntessék el a tetemet, amikor a rendőrség őrizetbe vette őket.

A 20 éves Jessica Ellene Stasinowsky és barátnője, a 19 éves Valerie Paige Parashumti a perth-i bíróságon beismerte, hogy 2006 decemberében megölték a 16 éves Stacey Mitchellt.

Augusztusban a bíróság már két év börtönre ítélte azt a fiatalembert, akinek az apjáé a ház, amelyben a gyilkosság történt. David Ross John Haynes-t azért találták bűnösnek, mert tudott a gyilkosságról, de azt nem jelentette be.

Dave Dempster ügyész azt mondta, hogy a két fiatal nő elmondta Haynes-nek, hogy Stacey Mitchell "zavarja" őket, ezért elhatározták, hogy megölik.

Senki nem ronthatja el az örömödet, és aki ezt megteszi, azt meg kell ölni - idézte az ügyész, amit Parashumti mondott Haynes-nek.

David Ross John Haynes visszautasította, hogy segítsen a gyilkosság elkövetésében. Miután meglátta Parashumtit, kezében egy betondarabbal, visszament a szobájába és felhangosította a zenét.

Egy puffanást hallott és sok mozgást. Halotta, ahogy Stacey segítségért kiált. Később megtudta, hogy a lány meghalt, a testét gyilkosai egy kukába tették - mondta az ügyész.

Dave Dempster közölte: a következő napok azzal teltek, hogy megbeszélték, miképpen szabaduljanak meg a tetemtől. Még egy vasáru üzletbe is elmentek körülnézni a lehetséges módszereket kutatva.

A gyilkosok a holttest eltüntetéséhez szükséges lehetséges eszközök között számba vették a láncfűrészt és a meszet.

Négy nappal azután, hogy a lány eltűnését bejelentették, mindhármukat letartóztatták, mert a rendőrök megtalálták a fiatal lány holttestét a kukában.

A férfit két év börtönre ítélte a bíróság, amelyet a határozat értelmében már február 16. megkezdett, amikor őrizetbe vették. A két nő büntetéséről később döntenek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×