eur:
392.25
usd:
366.76
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Hátborzongató dolgok derültek ki az énekesről - csak felnőtteknek!

Újabb dermesztő részletek derültek ki Marylin Manson bizarr életviteléről. Az énekes magánélete azt követően került ismét a lapokba, hogy augusztusban zenekara volt billentyűse beperelte, azt állítva, hogy az együttes pénzét saját "beteges és zavarba ejtő" beszerzéseire használja fel. Most nyilvánosságra kerültek a részletek is...

Egyre komolyabb jogi slamasztikába keveredik Marylin Manson az Egyesült Államokban. Az énekes eddig is nehéz helyzetben volt, hiszen együttesének korábbi billentyűse még augusztusban beperelte, azt állítva, hogy saját céljaira használja fel a zenekar bevételeit.

Stephen "Pogo" Bier keresetében úgy fogalmazott: Marylin Manson "beteges és zavarba ejtő" tárgyakat vásárol. Szerdán a zenész ügyvédje újabb keresetet nyújtott be a Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz, amiből újabb részletek derülnek ki az énekes beszerzéseiről.

Ezek szerint Marylin Manson az együttestől állítólag eltulajdonított pénzből a többi között egy emberi bőrből készült afrikai maszkot, egy négyéves kínai kislány teljes csontvázát (amit csillárrá alakíttatott) és egy tolószékes férfi csontvázát vásárolta meg - természetesen mindegyik birtoklása illegális az Egyesült Államokban.

A vádak szerint Marylin Manson mindemellett tovább vásárolja a későbbi horogkereszt alapjául szolgáló szvasztikával díszített csempéket és hozzáillő faliszőnyegeket.

Mindemellett vett egy kitömött szürkemedvét és két kitömött páviánt is.

Visszatérve a per anyagi oldalára, Stephen "Pogo" Bier azt állítja, hogy az együttes Heart Shaped Glasses című videóklipjében az énekes barátnője, Evan Rachel Wood "a történelemben videóklipben színésznőnek valaha kifizetett legmagasabb gázsiért" lépett fel.

A különös vádak között szerepel az is, hogy Marylin Manson több embert is kizárólag azért fizetett, hogy a koncertturnén utána vigyék a több bőröndöt megtöltő Alice Csodaországban köteteket, ugyanis csodálja a mű szerzőjét, Lewis Carrollt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×