eur:
388.54
usd:
361.48
bux:
68925.16
2024. május 8. szerda Mihály

Fa dőlt egy autóra - meghalt a sofőr

Egy gyökerestől kidőlt fa zuhant rá csütörtökön délután Nagykanizsa határában az ott közlekedő személyautóra. A sofőr a kórházba szállítás után belehalt a sérüléseibe.

A Nagykanizsa és Szepetnek közötti úton közlekedő személyautóra az útszéli erdőből zuhant rá a több tíz méter hosszú fa, amely beszakította a szélvédőt és a vezetőoldali ablakot.

A személyautóban hárman ültek, a vezetőt a tűzoltók szabadították ki a szembejövő sáv melletti útpadkára sodródott kocsiból.

A gépkocsit vezető 49 éves asszony életéért a mentők a helyszínen is küzdöttek.

Az életveszélyes állapotban kórházba szállított semjénházi nő röviddel a baleset után belehalt sérüléseibe - tájékoztatta a távirati irodát Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrségtől kapott információ szerint az autóban még egy nő és egy gyermek utazott, őket ugyancsak kórházba szállították, de nem sérültek meg.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×