Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Átlátszó ruhában tért vissza a szupermodell - nézze meg!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az utóbbi hónapokban Kate Moss kapcsán jórészt csak szerelmi életét emlegették a lapok, így az ember már hajlamos volt elfelejteni, hogy a hölgy valójában a legnevesebb modellek egyike. Kate Moss most látványos visszatéréssel emlékeztetett minden kétkedőt...

Az utóbbi hetekben, hónapokban a Kate Mossról megjelenő hírek döntő többsége a partikról és a modell szerelmi életének viszontagságairól szólt. Kate Moss most mindenkit emlékeztetett arra, miben ő az egyik legjobb a világon...

A legújabb képek (melyeket ide kattintva nézhet meg Ön is) bizonyítják, hogy a szupermodellt még nem lehet leírni. Kate Moss a Los Angeles-i fotózáson piros ruhát viselve meglehetősen sokat megmutatott sokak által irigyelt testéből.

Los Angelesben egyébként ezen a héten több divatbemutatót is rendeznek, melyeken a legnagyobb sztárok (Kate Moss mellett Naomi Campbell és Eva Herzigova) lépnek fel.

Kate Moss magánéletében a nyáron változás állt be, hiszen elhagyta drogos barátját, az énekes Pete Doherty-t. Új szerelme a The Kills nevű banda gitárosa, a 38 éves Jamie Hince.

A kábítószeres és botrányhős Pete Dohertyvel szemben ő igazi jó fiú: abszolút puritán, kifejezetten befelé forduló, ahogy önmagát jellemzi: "láncdohányos vega".

Ráadásul vonzó is, legalábbis ezt bizonyítja, hogy egy idei közvélemény-kutatás eredményeként bekerült a világ tíz legszexibb vegetáriánusa közé.