eur:
392.26
usd:
366.71
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Két évig holtan feküdt otthon

Több mint két évig senkinek sem tűnt fel, hogy egy nő holtan fekszik londoni lakásában. A holttestet végül önkormányzati tisztviselők találták meg, akik a jelentős lakbér-hátralék miatt keresték fel a nőt. A felismerhetetlenségig lebomlott holttest egy bevásárlószatyrot szorongatott.

A televízió ment, a fűtés a maximumra volt állítva, a hűtő tele volt 2003 novemberében lejáró élelmiszerekkel, amikor idén januárban az önkormányzat munkatársai bejutottak a lakásba.

A 40 éves Joyce Vincent lebomlott holttestét bevásárlószatyorral a kezében találták meg. Körülötte becsomagolt karácsonyi ajándékok voltak, amelyeket soha nem adott át.

A nő teste olyan állapotban volt, hogy a halál okát már nem tudták megállapítani. Személyazonosságát fogazata alapján erősítették meg.

Joyce Vincent nem tartotta a kapcsolatot testvéreivel, így eltűnése miatt senki sem aggódott. A nő közvetlen szomszédjának, egy 25 éves ácsnak egy évvel ezelőtt ugyan feltűnt valami furcsa szag, de nem tett semmit.

"Minden alkalommal, amikor ablakot nyitottam, furcsa kicsi fekete bogarak másztak be" - emlékezett vissza Mickel Dobbs, akinek barátai többször is viccelődtek azzal: "lehet, hogy egy hulla van a szomszédban".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×