eur:
392.13
usd:
366.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Ön venne csokitojást 19 millióért?

A világ legdrágább csokitojása 60 centi magas és őszibarackos, illetve sárgabarackos csokoládéval van töltve. Persze nem ettől kerül 50 ezer fontba, vagyis több mint 19 millió forintba, hanem attól a 100 gyémánttól, amivel díszítették.

A gyémántos csokitojásnak saját testőrei vannak a London belvárosában található La Maison du Chocolat nevű csokoládéboltban, ahol szerdán került ki a "polcra".

A több mint fél méter magas méregdrága csokitojást fél karátos gyémántokkal díszítették a párizsi alkotók, akik három héten át dolgoztak a kreáción.

Arról, hogy pontosan kinek is szánták a gyémántos csokitojást alkotói, nem szól a brit híradás. Mindenesetre valószínűleg nem gyerekeknek, hiszen nekik elég nehéz lenne elmagyarázni: milyen nyúltól származik ekkora tojás, és miért nem szabad megenni, ha egyszer csokiból van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×