eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Büntetőfékezett a 30-as busz előtt, a bíróság nem kegyelmezett neki, cikkünkben videó

2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki 4 évvel ezelőtt büntetőfékezett a 30-as busz előtt. A budapesti balesetben több utas megsérült. Az ítélet nem jogerős.

Az autós még 2018. augusztus 6-án egy közlekedési konfliktus után bevágott a IV. kerületi Megyeri úton közlekedő 30-as autóbusz elé, majd indokolatlanul fékezett. A két jármű összeütközött, amely miatt az autóbusz utasai közül többen megsérültek.

Az elsőfokú bíróság közúti veszélyeztetés és rongálás bűntettében, valamint rongálás vétségében mondta ki bűnösnek a férfit. A járművezetéstől is eltiltották ráadásul 300 ezer forintot is fizethet.

Enyhítő körülmény volt, hogy az illető egy kiskorú gyermek eltartásáról is gondoskodik. Súlyosbító körülményként értékelt viszont, hogy

több ember életét és testi épségét tette ki közvetlen veszélynek.

Hasonló eset játszódott le 2018 tavaszán a III. kerületben is. Erről videó is készült. Itt a 34-es buszt akarta valaki "móresre tanítani". Ez ellen az autós ellen is vádat emelt az ügyészség.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×