eur:
392.77
usd:
366.59
bux:
66769.81
2024. április 26. péntek Ervin

Orbán Viktor legfrissebb vagyonnyilatkozata

Ingatlanvagyona változatlan, banki tartozása viszont csökkent Orbán Viktor miniszterelnöknek a legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint. A kormányfő a honlapján közzétett adatok szerint 5 és fél millió forint bevételre tett szert könyvkiadásból.

A teljes vagyonnyilatkozat itt olvasható

.

A miniszterelnöknek ugyanannyi ingatlanja volt 2015-ben mint az előző évben. Emellett a Fidesz elnöke bevallásában feltüntette 2006-ban vásárolt felcsúti, összesen 5035 négyzetméternyi, közös tulajdonban lévő, belterületi földjeit - amelyeket 50 évre ingyenesen átengedett a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak -, valamint a 2013-ban vásárolt, szintén felcsúti házát.

Autója, egyéb nagy értékű ingósága és gazdasági érdekeltsége továbbra sincs Orbán Viktornak.

A feleségével, Lévai Anikóval közös számláján tavaly 930 ezer forint volt, a most nyilvánosságra hozott bevallásban itt 5 millió 53 ezer forint szerepel, ugyanakkor jövedelménél jelezte a könyvkiadásból származó 5 és fél millió forintos bevételt.

A képviselőknek vasárnap járt le a leadás határideje, az adatok hétfőtől érhetők el az országgyűlés honlapján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×