eur:
392.77
usd:
366.59
bux:
66769.81
2024. április 26. péntek Ervin

Jön a tavasz

A jövő héten változékony, enyhülő idő várható: lehet havazás, eső, ónos eső, de a hét második felében már plusz 10 fok körüli maximumokra is számítani lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzése szerint hétfőn túlnyomóan borult lesz az ég, több helyen valószínű havazás, délnyugaton, nyugaton helyenként havas eső, eső, hajnalban átmenetileg ónos eső is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 7 és mínusz 2 Celsius-fok között alakul, a nappali maximumok mínusz 2 és plusz 2 fok között várhatók.

Kedden az éjszaka képződött köd fokozatosan feloszlik, de elsősorban északkeleten napközben is párás marad a levegő. Hajnalban keleten lehet néhol havazás, majd átmeneti szünet után délután ismét várható keleten, északkeleten hó, másutt eső, ónos eső. A minimumhőmérséklet többnyire mínusz 7 és mínusz 2 fok között, a kevésbé felhős, havas tájakon mínusz 7 fok alatt alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű.

Szerdán elszórtan eső, északkeleten ónos eső, havazás is előfordulhat. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 3 és plusz 8 fok között, északkeleten plusz 3 fok alatt alakul.

Csütörtökön hajnalban még lehetnek néhol záporok, napközben viszont csapadék már nem valószínű. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan plusz 4 és plusz 10 fok között lehetnek.

Pénteken helyenként ismét számítani lehet esőre, záporra, a hegyekben hózápor is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között alakulhat. Nappal plusz 4 és plusz 10 fok körüli hőmérséklet várható.

Szombaton is előfordulhat elszórtan zápor, hózápor. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan plusz 4 és plusz 9 fok között alakulnak.

Vasárnap változóan felhős idő lesz több-kevesebb napsütéssel, elszórtan záporokkal, hózáporokkal. A minimumhőmérséklet mínusz 6 és mínusz 1, a legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×