eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin

Ónos eső és viharos szél érkezik - figyelmeztető előrejelzés

Északkeleten, a Tiszántúlon, illetve eleinte az Alföld középső és délkeleti tájain több helyen sűrű, zúzmarás ködre lehet számítani. Északkeleten egy-egy helyen hószállingózás, ónos szitás is előfordulhat. Napközben javulnak a látási viszonyok, a déli órákra északkeletre szorul vissza a párás, ködös tájak területe - ez várható péntek éjfélig az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Délutántól észak felől melegfronti csapadék érkezik. Az Északi-középhegységben és az Alföld északkeleti részén péntek hajnalig vegyes formájú csapadék várható. Az eső mellett havas eső, hó helyenként gyenge ónos eső is valószínű.

Péntek reggelig északkeleten néhol 2-3 centiméter hó hullhat, a lehulló hó pénteken napközben olvadni fog vagy elolvad - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

A megerősödő északi, északnyugati szelet éjszaka és péntek napközben főként a Dunántúlon viharos (néhol 65 kilométer/óra körüli) lökések kísérhetik.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×