eur:
368.57
usd:
344.69
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Nyitókép: Pexels

Hasznos újdonság érkezik az Instagramra

Közös gyűjteményeket alkothatnak mostantól a felhasználók.

Kiterjeszti a régóta alkalmazott gyűjtemények funkcióját az Instagram, így már ismerősökkel közösen is létrehozhatunk ilyeneket – írja a hvg.hu.

Az Instagram még 2017-ben indította el a Gyűjtemények nevet viselő újdonságát, melynek segítségével az elmentett bejegyzéseket lehet rendszerezni privát módon, a jobb hozzáférhetőség érdekében. Most kibővíti a funkciót, mellyel mostantól a barátokkal közösen is létre lehet hozni ilyen gyűjteményeket.

Az újdonsággal az Instagram a Pinteresttel versenyezhet, mely már 2018 óta biztosít egy ehhez hasonló funkciót.

Mostantól, ha valamilyen tartalmat elmentünk a kezdőoldalról vagy egy privát beszélgetésből, fel fog ugrani egy ajánlás arra, hogy létrehozzunk egy ilyen közös gyűjteményt – ennek saját nevet is lehet adni, majd meg lehet osztani a barátokkal, akik ezután már maguk is menthetnek bele tartalmakat, vagy ki is vehetnek.

A portál szerint az újdonság például egy baráti utazás tervezésénél jöhet jól, ahová a résztvevők össze szeretnék gyűjteni, hogy hová szeretnének elmenni.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít
Exkluzív

Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít

Nem vállal újabb számokat a júliusi fukuokai világbajnokságon az olimpiai bajnok úszó, mert a felkészülésének az utolsó időszakai nem sikerült jól Sós Csaba szerint. A szövetségi kapitány részleteket nem akart elárulni, de hozzátette, Milák Kristóf 2020-ban három héttel a súlyos Covid-megbetegedés után is képes volt világklasszis úszásra.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Minimális emelkedéssel zártak a Wall Streeten

Minimális emelkedéssel zártak a Wall Streeten

Tegnap egy mérsékeltebb hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, a nap végére Európa és az USA is lefordult. Utóbbiban részben az is szerepet játszott, hogy az Apple a napon belüli történelmi csúcs után esni kezdett, miután a cég bemutatta új AR-headsetjét, amelynek ára 3500 dollár - magasabb, mint amire sokan számítottak. Ezt követően ma az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, és Európában is folytatódnak a bizonytalan mozgások, így csak minimális elmozdulásokat látni. Ugyanez mondható el az Egyesült Államokról is, ahol a kezdeti esést később mérsékelt emelkedés váltotta fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×