eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Fucsovics Márton a dél-afrikai Lloyd Harris ellen játszik az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában 2023. január 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Fazry Ismail

Fucsovics Márton felsőtestétől hangos az Australian Open – videó

A magyar teniszező annyira kipattintotta magát, hogy ő lett a torna mémje.

A történet azzal indult, hogy Fucsovics Márton a torna első fordulójában elképesztően izgalmas, ötszettes meccsen verte az argentin Federico Coriát, hogy a feszültség a végén így, óriási félmeztelenkedés formájában szakadjon ki belőle – fogalmaz a 444.hu.

Mindez azonnal felkavarta a teniszközeget, a Tennis World USA például „Australian Open: Marton »Hulksovics« shows incredible upper body” vagyis „Ausztrál Open: »Hulksovics« Márton hihetetlen felsőtestet villantott” címmel számolt be a fontos szakmai fejleményről.

De „Fucsovics-Hulksovics” mémesedése ezzel nem ért véget, sőt!

Amikor korábbi világelső, a ranglistán jelenleg 8. orosz Danyiil Medvegyev megszerezte az utolsó pontot a szerdai, Millman elleni meccse végén, a vicces, egyedi ünnepléseiről is ismert sztárjátékos felhúzta a nadrágja egyik szárát és megfeszítette a combizmát.

A meccs utáni, az egész stadionban kihangosított pályainterjú elején a kérdező, Jim Courier egykori világelső rögtön a bizarr ünnepléséről kérdezte, amire a jókedvű Medvegyev azzal válaszolt, hogy fizikálisan pompásan érezte magát meccs közben és „valószínűleg sokan látták Márton meccs utáni fotóit a közösségi médiában”. Courier egyből kapcsolt és visszakérdezett, hogy Fucsovicsról beszél-e, kapásból hozzátéve, hogy a magyar versenyző

„úgy nézett ki, mint Thor”.

„Igen” – válaszolta erre Medvegyev. – Azt hiszem, én egy kicsivel kevésbé vagyok izmos, mint ő, úgyhogy ezzel egy kicsit saját magamat nevettem ki. Nekem is van azért némi izmom, de nem túl sok”.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×