eur:
390.48
usd:
368.81
bux:
55356.93
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Cristian Romero, az Atalanta (k) és Isco, a Real Madrid játékosa (b) a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a bergamói Gewiss Stadionban 2021. február 24-én.
Nyitókép: MTI/AP/Luca Bruno

"Nem kell NASA-mérnöknek lenned" - kiakadt az olasz edző

Egy kiállítás, egy gól - így értékeltek az Atalanta-Real Madrid BL-nyolcaddöntő után.

Az Atalantát irányító Gian Piero Gasperini szerint a korai kiállítás tönkretette a Real Madrid elleni, szerdai Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjüket.

Az olaszok szakvezetője szerint Remo Freuler 17. percben kapott piros lapja alapjaiban változtatta meg az összecsapást.

"Nem tudom, egyébként mi lett volna a végeredmény, lehet, hogy teljes létszámmal is veszítünk, de teljesen más, jobb mérkőzés lett volna" - dühöngött a lefújás után Gasperini.

Az olasz edző hozzátette, úgy tűnik, vannak, akik szeretnének mindenféle fizikai kontaktust kiölni a labdarúgásból, meglátása szerint ugyanakkor ez a sportág halálát jelentené.

"Nem lehetnek olyan játékvezetőink, akik soha nem játszottak és nem tudják megmondani a különbséget a szabálytalanság és a kirívó szabálytalanság között. Ha ezt nem értik, más munkát kellene keresniük. Nem kell NASA-mérnöknek lenned, hogy megértsd ezeket a dolgokat. Hihetetlen, ami ma történt" - tette hozzá Gasperini, aki szerint nincs más választásuk, mint nyerni Madridban a március 16-i visszavágón.

A túloldalon sérülés miatt kilenc játékosát nélkülöző Zinedine Zidane Ferland Mendy győztes találatáról elmondta, azt a játékszituációt - kis szöglet után került helyzetbe a francia - edzéseken gyakorolták, más kérdés, hogy nem a védőnek kellett volna lövőhelyzetbe kerülnie.

"Nem volt ma este jó mérkőzésünk, de a legfontosabb az eredmény. Nagyon fontos, hogy idegenben betaláltunk" - fogalmazott a francia szakember. Hozzátette, a betömörülő ellenféllel szemben szinte alig volt területük, de a sok hiányzó ellenére is jól védekeztek, nem adtak lehetőséget az Atalantának a gólszerzésre, és pedig eredményesek tudtak lenni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×