eur:
394.04
usd:
369.56
bux:
65660.95
2024. április 23. kedd Béla
Kiss Jenő testépítő – forrás: Facebook
Nyitókép: Kiss Jenő testépítő – forrás: Facebook

Bezártak a fitnesztermek – praktikák otthoni edzésre

Némi kreativitással a lakásban és a parkokban is lehet helyettesíteni az edzőtermi edzést.

Akik a kardióedzések miatt jártak a fitnesztermekbe, azoknak most ki kell menniük futni a szabadba – mondta az InfoRádiónak Kiss Jenő, az IFBB Mr. Universe egyetlen magyar győztese.

A testépítő felhívta a figyelmet arra, hogy már

sok helyen vannak erősítésre alkalmas parkok

Magyarországon, és itt nemcsak a sajáttestsúlyos edzéseket lehet elvégezni, hanem ki lehet okoskodni olyan gyakorlatokat, amelyekkel minden izomcsoportot át lehet mozgatni.

Ez nem olyan hatékony ugyan, mint az edzőtermi berendezéseken végzett edzések, de átmeneti időszakra megfelel. Kézisúlyzó helyett megteszi gumiszalag, de Kiss Jenő például

nagy bevásárlószatyorba pakol tejet, ásványvizet, és azokat emelgeti.

És seprűnyélre ráaplikálva a szatyrokat remek bicepsz- és tricepszerősítő gyakorlatok végezhetők.

November 11-től a fitnesztermeknek is be kellett zárniuk a szigorú járványügyi korlátozások miatt. A világbajnok testépítő arról is beszélt, hogy az izom két-három hét után kezd visszahúzódni, ugyanakkor a visszaépülés gyors folyamat. A test izommemóriája ebből a szempontból üdvös képesség, ugyanis, ami izom korábban rajtunk volt, az ha leépül is, a szervezet emlékszik rá, és így gyorsabban visszaépíti.

És akkor néhány eszköztelen edzéstipp videóval is:

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

A közép-ázsiai vendégmunkások kulcsszerepet játszanak az orosz gazdaságban, a márciusi, moszkvai terrortámadás azonban jókora zavart okozott a bevándorláspolitikában. Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője az InfoRádióban elmondta: „társadalmi trendforduló” érzékelhető a bevándorlókkal szemben, amit egy idő után már az orosz kormányzat sem hagyhat figyelmen kívül. A helyzet nem könnyű, ugyanis az állam eddig vendégmunkások alkalmazásával próbálta mérsékelni a munkaerőhiányt.

Nagy durranás: régóta várt amerikai szuperfegyvert kaphatnak az ukránok

Kijev már szinte a háború kitörését követően kérte Washingtontól, hogy küldjön több száz kilométeres hatótávolságú ballisztikus rakétákat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×