eur:
392.51
usd:
367.42
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA felvételén Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője sajtótájékoztatót tart Kijevben 2018. május 25-én. Az angol együttes a spanyol Real Madrid csapata ellen lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligájának másnapi döntőjében az ukrán főváros Olimpiai Stadionjában.
Nyitókép: MTI/EPA/UEFA

Így égett hamuvá egyszerre a Liverpool és a Manchester United - videók

A bajnokcsapat 57 éve kapott utoljára ennyi gólt egy meccsen, a United pedig soha nem kapitulált még négyszer egyetlen félidő alatt. Videók, reakciók.

A Jürgen Klopp által dirigált, Premier League- és BL-címvédő Liverpool az angol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának vasárnapi játéknapján bombameglepetésre 7-2-re kikapott az Aston Villa otthonában. 57 éve nem szenvedett ilyen sok kapott góllal vereséget a Pool.

A mérkőzés utáni nyilatkozatában Jürgen Klopp nem is kertelt: minden hibát elkövettek, amit egy futballmérkőzésen el lehet, azonban a hét gólt kapó Adrián kapust egyáltalán nem bántotta.

"Tizenegy bajnokin állt tavaly a kapuban, mindegyiken nyertünk" - mondta. "A baj abból adódott, ahogy a játékosok a bekapott gólokra reagáltak. (...) De minden elismerésem az Aston Villának, hibára kényszerítettek minket, pocsék volt, amit hátul nyújtottunk, elöl pedig sok helyzet kimaradt. Rossz este volt, de nem tudok most már mit csinálni ezzel."

Erre reagált így Jürgen Klopp:

A másik "földindulás" Manchesterben történt, ahol a korábbi vezetőedző José Mourinho a Tottenham mestereként jelent meg újra, és lépte le csapatával a vörös ördögöket, pedig éles mérkőzésre lehetett számítani.

A United utolsó momentumára alig két percet kellett várni, majd jött az összeomlás, 6-1-es vendégsiker lett a vége. Az MU menedzserét egyes tudósítások szerint "a sírás kerülgette" már az első félidőben.

"Két-három rossz döntés egymás után, és gólokat kapsz" - értékelt a Sky Sportsnak a lefújás után. "Szinte semmi agresszió nem volt bennünk a második félidőben, pedig bíztam ebben. De én tettem össze a csapatot, és ez most nem volt méltó a Manchester Unitedhoz. Még jó, hogy most válogatottszünet jön, egyben szerencsétlenség is, mert most kéne összekapni a fiúkat."

Emiatt:

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×