eur:
394.62
usd:
369.62
bux:
65600.84
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pixabay

Koronavírus a csúcsteniszben - két héttel a US Open előtt

A férfirangsor negyedik helyen álló sportolója kényszerül házi karanténra. Tünetei is vannak.

Pozitív koronavírusteszt miatt a japán Nisikori Kej visszalépett a jövő héten kezdődő New York-i, eredetileg Cincinnatibe tervezett keménypályás tenisztornától.

A férfi világranglista korábbi negyedik helyezettje - aki jelenleg a 31. helyen áll - vasárnap közölte, hogy két héttel a US Open rajtja előtt megfertőződődött.

"Ma reggel Floridában ellenőriztek, és a COVID-19 tesztem pozitív lett. Holnap akartam New Yorkba repülni, de így most itt maradok, és visszalépek Cincinnatitől" - jelentette be a 30 éves játékos, hozzátéve, enyhe tünetei vannak, és házi karanténba vonul.

Az éljátékosok közül a címvédő spanyol Rafael Nadal és kanadai Bianca Andreescu mellett a nőknél a világelső Ashleigh Barty, tavalyi US Openen elődöntős svájci Belinda Bencic, a 2019-ben ugyancsak a négy közé jutott ukrán Jelina Szvitolina, a világranglistán hetedik holland Kiki Bertens, illetve a 2004-ben bajnok orosz Szvetlana Kuznyecova is jelezte, nem vesz részt az augusztus 31-én kezdődő Grand Slam-tornán.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni. Közben felpörögnek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tart, és a nap folyamán sorban fognak érkezni a BMI adatok Európában és az Egyesült Államokból; a tengerentúl ma olyan nagyvállalatok jelentenek, mint a Tesla, a PepsiCo, vagy a Philip Morris.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×