eur:
394.24
usd:
369.64
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Fucsovics Márton a georgiai Nikoloz Baszilasvili ellen játszik az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyes versenyének első fordulójában a New York-i Flushing Meadowsban 2019. augusztus 26-án. Baszilasvili 3:6, 6:4, 6:2, 3:6, 6:3 arányban győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Daniel Murphy

Fucsovics Márton új edzőt választott

A legjobb magyar teniszező Jancsó Miklóssal és Nagy Zoltánnal állapodott meg a 2020-as szezonra, amit a dohai ATP-tornán kezd el.

Fucsovics Márton a következő szezonban két magyar szakemberrel, Jancsó Miklóssal és Nagy Zoltánnal dolgozik együtt, mellettük Vaskó Balázs kondiedző lesz még a csapat tagja, illetve keresik a fizioterapeutát is a stábba - értesült a Nemzeti Sport.

„Az idén előbb szerződést bontott Sávolt Attilával, majd a francia Olivier Taumával próbálkozott, de nem tudott vele ott lenni minden tornán, ezért választott most két edzőt, így legalább huszonhat versenyen lesz vele tréner. Mindenképpen magyar edzőt keresett, mert így nem fordulhat elő, hogy a külföldi szakember hazautazik a családjához, ő pedig tréner nélkül készül Magyarországon.

Jancsó, aki korábban Szávay Ágnessel is dolgozott együtt, segítette Fucsovics munkáját a szezon végén, Bécsben is vele volt. Nagy Zoltánt Jancsó javasolta, de Fucsovics is régóta ismeri, és kedveli benne, hogy rendszerszerető ember, amire a sportoló szerint momentán nagy szüksége van. Nagy magyar bajnok teniszező, korosztályos versenyzőként Tim Henmant is legyőzte, edzőként pedig Kellner Ádámmal dolgozott együtt.

A következő szezonban a The Path Sports Management nevű iroda és a Joó György által vezetett Tenisz Pro Kft. közösen intézi majd Fucsovics ügyeit, de már 2019-ben is együttműködött a két cég. A The Path csapatának tagja Baji Balázs, Márton Anita és Milák Kristóf is.

Fucsovics január elsején utazik Dohába, ott kezdi meg az új évet, aztán Ausztráliában versenyez, majd februárban európai, márciusban amerikai tornákon indul. Jancsóval és Naggyal egyelőre a februári, dubai viadal végéig állapodott meg, de bízik a hosszabb távú együttműködésben.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×