eur:
394.75
usd:
370.7
bux:
65114.77
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: YouTube/This Is Anfield

Klopp: a VAR minden hibája benne volt ebben a gólban

Három gól született a Premier League egyik legkomolyabb rangadóján, de csak egy volt szabályos.

A hazaiak a 37. percben Marcus Rashford révén kerültek előnybe, és bár a gól előtt úgy tűnt, az MU ellentámadását egy szabálytalanság előzte meg, a játékvezető a videobíró használatát követően is hajthatatlan maradt.

Nem sokkal később a Liverpool Sadio Manénak köszönhetően egyenlített, de a technika ezúttal is a Vörös Ördögöket segítette, ugyanis kiderült, hogy a szenegáli támadó részben kézzel vette át a labdát. A meccs végül 1-1-re végződött (részletek és tabella ITT).

Jürgen Klopp szerint az első videobírózásnál a rendszer minden gyermekbetegsége előjött.

„Olyan gólt szereztek, ami megmutatja a VAR összes problémáját. Biztos vagyok benne, hogy Mr. Atkinson azért engedte tovább a játékot, mert van VAR. Aztán a VAR azt mondja: »igen, volt kontakt, de te ott lent másképp láttad.« Ez egy általános probléma.”

A meccs utáni sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy ők biztosak voltak benne, hogy felül fogja írni a videobíró Atkinson ítéletét, mert szabálytalanság történt. Ám a VAR után csak azt mondták, nem tiszta a helyzet, úgyhogy lehet szabálytalanság is, meg nem is.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×