eur:
394.42
usd:
370.25
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Kosárlabda: a sírból hozták vissza a franciák a vb-bronzmeccset

Már 15 ponttal vezetett Ausztrália az USA-t is elbúcsúztató Franciaországgal szemben, kevésnek bizonyult az előny.

15 pontos hátrányból (23-38) fordítva nyerték meg a bronzot a franciák a férfi kosárlabda-vb-n-t - tudósít a Kezdő5.hu. A 25 percig pocsékul kosarazó Franciaország De Colo és Batum vezetésével összekapta magát, 67-59-re verte Ausztráliát, így megszerezte a harmadik helyet.

Mills vezetésével jobban kezdett Ausztrália, a találkozó legelejétől kezdve jobban állt az óceániai együttes, pedig a parádéstól nagyon messze volt Boguték játéka is. Az NBA-bajnok center kosarával például saját csapata is csak 16 pontnál járt at első negyed végén.

A 26. percre még 14 pontos ausztrál előnnyel fordultak a felek (28-42), amikor a franciák beindultak, 2 pontra zárkózott Franciaország a harmadik negyed vége felé (42-44)., s 4 pontos előnnyel fordultak a franciák a végjátékra, Albicy harmadik hármasa pedig el is döntötte a találkozót.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×