eur:
393.88
usd:
364.83
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Babos Tímea 2018. július 23-án.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Babos Tímea bejelentése: most nem indul nagy versenyeken

Kis tornákon szerepel, hogy újra visszanyerje győztes mentalitását a 25.-ről a 142. ranglistás helyre visszazuhant teniszező. A Roland Garroson akar újra ott lenni a legjobbak között.

Két és fél éve még a legjobb 25 között volt, most a 142. a női teniszezők világranglistáján a jelenleg edző nélküli Babos Tímea, aki interjút adott a Hajdú-bihari Naplónak.

Őszintén beszélt arról, hogy miként jutott ide: "Talán hibáztam a versenyek kiválasztásakor, véleményem szerint túl sokáig húztam a korábbi edzőmmel való szakítást, és persze balszerencsés is voltam. A mostani esztendő elején rengeteg megvédendő pontom volt, viszont az eredmények elmaradtak, így

a visszacsúszás elkerülhetetlen volt"

- magyarázta Babos Tímea, aki szerint a rossz széria megtépázta az önbizalmát.

Tavaszra kisebb versenyeket tervezett be, igyekszik minél több meccset játszani és nyerni, "megérezni újra a győzelem ízét".

Most is edzőkeresésben van, de egyelőre sikertelen ebben is, édesapja és egy állandó edzőpartner próbálja formában tartani,

hogy elérje nagy célját: részt venni a Roland Garroson - egyéniben és párosban is. Nyáron még Wimbledon is esélyes lehet, ám hogy utána mi lesz, azt a ranglistás helyezése is nagyban befolyásolhatja, de novemberig folyamatosan játszani fog.

Reálisan párosban juthat újra trófeaközelbe állandó partnerével, Kiki Mladenoviccsal.

"Van még bennem minimum öt jó esztendő" - jelentette ki a most 26 éves sportoló.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×