INFORÁDIÓ 
2018. december 14. péntek
Szilárda

tévé

tévéközvetítés

sport

Jelentős átalakulásra készüljenek a sportrajongók

Több sportbajnokság is csatornát válthat a következő szezontól.

Két új sportcsatorna, a TV2 csoporthoz tartozó Spíler2 TV és Spíler3 TV indul idén nyáron. A rangado.hu információi szerint erre azért van szükség, mert a társaság a spanyol és az olasz labdarúgó-bajnokság közvetítési jogait is megszerezheti. Előbbiét jelenleg a Sport TV, míg utóbbiét a DIGI Sport birtokolja.

Az új csatornákon, valamint természetesen a Spíler1-en a 2018 és 2021 közti szezonokban a Bajnokok Ligája-mérkőzései is megjelennek majd. Emellett elképzelhető, hogy az angol FA-kupa jogainak megvásárlását is tervezi a TV2 Csoport. A Spíleren jelenleg az angol Premier League mellett az NHL és a MotoGP is követhető.

A rangado.hu azt írja: a Sport TV következő szezonbeli kínálatában a német Bundesliga és a portugál bajnokság is szerepel majd, a hírt egyelőre nem erősítették meg. A német labdarúgó bajnokság mérkőzéseit jelenleg az Eurosport sugározza.

Az Európa Liga következő szezonjának jogai még nem keltek el, ezek jelenleg a DIGI Sportnál és az RTL II-nél vannak.

A következő szezontól így alakulhat a sportcsatornák kínálata.

  • Az M4 Sporton a labdarúgó Bajnokok Ligája, az OTP Bank Liga, a Magyar Kupa és a magyar válogatott mérkőzései lesznek láthatóak továbbra is. Emellett a Formula 1-et és az összes csapatsport hazai bajnokságának mérkőzéseit az M4 Sport közvetíti.
  • A Spílerhez kerülhet az olasz és spanyol bajnokság az angol mellé. Az NHL és a MotoGP is itt követhető.
  • A DIGI Sport közvetíti majd a francia bajnokságot és olasz kupasorozatot. Az Európa Liga, az angol ligakupa és a spanyol kupa jogai idén még szintén ennél a csatornánál vannak, de nem tudni, hogy hosszabbítanak-e. 
  • A Sport Tv kínálatában lesz a német Bundesliga és a kupasorozat, valamint a portugál bajnokság. Emellett a kézilabda Bajnokok Ligája, az NBA ás az NFL is ezen a csatornán látható.

 

A címlapról ajánljuk

Szörnyűség Cecén

Meghalt annak a kocsinak a sofőrje, amelyik árokba csapódott a 63-as főúton csütörtök éjjel....
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018