eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Visszatér a pályára Serena Williams

Visszatér a pályára Serena Williams

A februári Fed Kupán tér vissza szülési szabadságáról Serena Williams, az amerikaiak 23-szoros Grand Slam-bajnok teniszsztárja.

A 36 éves korábbi világelső az észak-karolinai Asheville-ben vív ismét tétmérkőzést a hollandok elleni csatában, amelyre február 10-11-én kerül sor. Az amerikaiak címvédőként várják a párharcot.

A világranglista 22. helyére visszacsúszott sztár tavaly már várandós volt, amikor megnyerte az Australian Opent, azóta szüneteltette a karrierjét. Gyermeke szeptemberi születését követően december végén, az abu-dzabi tornán rendezett bemutató-mérkőzésen tért vissza a pályára, és 67 perc alatt, döntő rövidítésben kikapott a lett Jelena Ostapenkótól. Később úgy hírlett, hogy ott lesz a melbourne-i GS-tornán, de egy héttel a rajt előtt közölte, még nem érzi százszázalékos állapotban magát.

Kathy Rinaldi kapitány Serena mellett egyelőre nővérét, Venus Willamset, valamint Coco Vandeweghe-t hívta be a keretbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×