eur:
387.63
usd:
359.61
bux:
69332.14
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
Visszatér Zlatan Ibrahimovic

Visszatér Zlatan Ibrahimovic

Visszatért a Manchester United labdarúgócsapatához Zlatan Ibrahimovic: a klasszis csatár egyéves szerződést kötött előző klubjával.

A svéd támadó április 20-án, az Anderlecht elleni Európa Liga-negyeddöntőn szenvedett térdszalagszakadást, majd klubja nem élt opciós jogával, nem hosszabbította meg szerződését.

A 35 éves Ibrahimovic - aki az elmúlt idényben 46 mérkőzésen 28 gólt szerzett - azóta a közösségi médiában fotókon és videókon adta a világ, valamint együttese tudtára, hogy jól halad a felépülése. A rehabilitációt egyébként az angol klub központjában végezte. A manchesteriek most hivatalos honlapjukon jelentették be, hogy újabb egy évre szerződtették.

"Visszatértem, hogy befejezzem, amit elkezdtem" - nyilatkozta most Ibrahimovic, aki két, a vitrinéből még hiányzó fontos trófeáért száll harcba idén: az angol bajnoki címért és a Bajnokok Ligája-győzelemért.

Ibrahimovic új mezszámmal, 10-essel szerepel majd az új idényben, eddigi számát, a 9-est ugyanis már a nyáron 75 millió fontért (26,325 milliárd forintért) szerződtetett belga Romelu Lukaku viseli.

Címlapról ajánljuk
Majoross Gergely lesz az új jégkorongkapitány
Exkluzív bejelentés

Majoross Gergely lesz az új jégkorongkapitány

Magyar szövetségi kapitány veszi át a férfi jégkorong-válogatott irányítását – jelentette be az InfoRádió Aréna című műsorában Such György. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöke arra tesz javaslatot az elnökségnek, hogy Majoross Gergely klubedzői munkája mellett dolgozzon a nemzeti csapatnál.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×