eur:
392.9
usd:
366.2
bux:
66843.38
2024. április 26. péntek Ervin

Lupkovics Dóra szerezte a magyarok első érmét az ifjúsági olimpián

A tőröző Lupkovics Dóra szerezte meg a magyar küldöttség első érmét a I. ifjúsági olimpián Szingapúrban, miután a vasárnapi első versenynapon a harmadik helyen végzett.

Lupkovics a negyeddöntőben szlovák riválist győzött le, a négy között viszont négy tussal kikapott orosz ellenfelétől. A bronzért a kanadai Alama Gildie ellen lépett pástra, s 15-10-re nyert.

A úszóknál a 400 m gyors döntőjében Zámbó Balázs hatodik, Bernek Péter pedig nyolcadik lett. Utóbbi a 100 m hát elődöntőjében is érdekelt volt, és biztosan jutott be a hétfői fináléba.

Az esti programban a birkózó Kránitz Adrián az ötödik helyért mérkőzött, és veszített, így a hatodik helyen zárt.

A teniszezőknél Babos Tímea után Zsiga Máté is megnyert első meccsét, így ő is továbbjutott.

Magyarországot 19 sportágban összesen 52 sportoló képviseli az I. ifjúsági olimpián, amely augusztus 26-ig tart.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×