eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Sony Pictures Classics filmstúdió által közreadott kép Anthony Hopkins brit színészről Az apa (The Father) című dráma egyik jelenetében. A filmben nyújtott alakításáért Anthony Hopkins kapta a legjobb férfi főszereplő Oscar-díját a 93. alkalommal megrendezett Oscar-díjátadó gálán, Los Angelesben 2021. április 25-én.
Nyitókép: MTI/AP/Sony Pictures Classics/Sean Gleason

Prózai ok miatt alakult furcsán az Oscar-díj átadásának vége – videó

Anthony Hopkins átaludta az átadót. Nem számított a díjra – utólag mondott köszönetet.

A vasárnap esti Oscar-gála rendhagyó módon nem a legjobb film kategóriájával zárult, hanem a legjobb férfi főszereplőjével, de a díjazott nem volt jelen – mostanra az is kiderült, miért.

A The Father című filmben alakított szerepéért jelölt Anthony Hopkins épp Walesben tartózkodott, és a 83 éves színész – aki most már a legidősebb Oscar-díjas címét is magáénak tudhatja – nem vállalta be az utazást Los Angelesbe, az idei Oscar szervezői pedig mellőzni akarták a zoomos bejelentkezéseket. Anthony Hopkins így utólag, egy Instagram-videóban fejezte ki meglepetését és köszönetét – írta a hvg.hu.

A színész ügynöke a People magazinnak elmondta, hogy Anthony Hopkins valóban aludt (az időeltolódás miatt miért is ne tette volna), és helyi idő szerint hajnali négykor ébresztették fel, hogy közöljék vele, nyert egy Oscart.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) által megosztott bejegyzés

A nyitóképen: A Sony Pictures Classics filmstúdió által közreadott kép Anthony Hopkins brit színészről Az apa (The Father) című dráma egyik jelenetében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×