eur:
393.84
usd:
369.01
bux:
65776.1
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu - Rockstar Photographers

Nyílik a Sziget Fesztivál

Vasárnap este megnyitotta kapuit a Sziget Fesztivál - bár a programok csak szerdán indulnak, már csaknem kétezer sátorozó van a Hajógyári szigeten.

Augusztus 5-én, vasárnap 18 órakor megnyitotta kapuit a Hajógyári-szigeten a 26. Sziget Fesztivál, Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye. A beköltöző időszak szerdáig tart - mondta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője.

Többnyire külföldiek vásároltak hetijegyet, a magyar látogatók napijeggyel vagy háromnapos bérlettel érkeznek a fesztiválra. Egyelőre nem a hétvége, hanem

a hétfő-kedd ígérkezik telt házasnak, összességében pedig látogatói rekordra számítanak

- tette hozzá.

Mint minden évben, így idén is a Sziget-jegy, vagy bérlet a kemping jogosultságot is tartalmazza, így a fesztivál területén bárhol lehet sátorozni, de vannak kiemelt szolgáltatású őrzött kempingterületek is, illetve egy VIP kemping, ahol medencében is csobbanhatnak az ott lakók.

Idén nagyon alacsony a Duna vízállása, ennek megfelelően most is megnyílt a Sziget Beach, amelyet természetesen kerítéssel választottak le, hogy a látogatók teljes biztonságban lehessenek.

A teljes programot itt találhatják meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×