eur:
392.73
usd:
366.36
bux:
66855.56
2024. április 26. péntek Ervin

Meghalt Tom Petty

Elhunyt Tom Petty - erősítette meg a legendás amerikai zenész családja, menedzsere és szóvivője. Korábban ellentmondásos információk láttak napvilágot erről.

A 66 éves szupersztárt hétfőn szívroham után súlyos, eszméletlen állapotban vitték be malibui otthonából egy Los Angeles-i klinikára. Az orvosok küzdöttek az életéért, de a TMZ magazin szerint családtagjai néhány órával később úgy rendelkeztek, hogy kapcsolják őt le a lélegeztető gépről.

Petty és csapata az 1970-es években lett híres, több mint 60 millió lemezt adtak el, 2002-ben bekerültek a clevelandi Rock and Roll Hall of Fame múzeumba is.

Petty sikeresnek bizonyult szólóénekesként is, a Free Fallin' című dala például világsiker lett.

A művész és zenekara utoljára a múlt hétfőn lépett fel, az együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából rendezett, 24 szövetségi államot érintő koncertsorozat keretében. A Petty and the Heartbreakers 1976-ban rögzítette első lemezét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×