eur:
395.14
usd:
371.18
bux:
65348.24
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: YouTube

Kárt próbált tenni magában a négyéves kislány elrablója – videók a megtalálásról

A nyomozók szerint a 36 éves Terence Kelly, akit Cleo smith elrablásával gyanúsítanak, feltehetően egyedül és nem tervezetten hajtotta végre a tettet.

Újabb részleteket hozott nyilvánosságra az ausztrál rendőrség Cleo Smith megtalálásának körülményeiről: eszerint a kislányt a család otthonától néhány kilométerre található házban felkapcsolt villany mellett, ébren találták meg az éjszaka közepén játék közben, írja a CNN.

A négyéves lányt egyelőre nem hallgatták ki az eseménnyel kapcsolatosan: Perth-ből érkeznek specialisták Carnarvonba, hogy ők beszéljenek az óvodás korú Cleóval arról, ami az elmúlt másfél hétben vele történt.

A rendőrség nyilvánosságra hozta a hangfelvételt, amelyen hallható, ahogyan a házba bejutó nyomozók egyike jelzi társainak, hogy megtalálták a kislányt, illetve megkérdi tőle, mi a neve. Egy másik felvétel videón örökíti meg azt a pillanatot, amelyben Cleót egy rendőr karjaiban hozza ki a házból.

A letartóztatott férfit kórházba kellett szállítani nem sokkal azután, hogy őrizetbe vették, mivel megpróbált magában kárt tenni, sérülései azonban nem életveszélyesek, tudatta a rendőrség. A kórházi látogatást követően visszatért a rendőrségre,

együttműködő magaviseletet tanúsít

a nyomozók elmondása szerint.

Mark McGowan, Nyugat-Ausztrália miniszterelnöke arról beszélt, hogy találkozott Cleóval és családjával, és azt mondta, a kislány az átélt megpróbáltatásokat figyelembe véve nagyon jól van.
"Egy kicsit aludt és sokat evett, sokat pihent és a családtagjait ölelgeti" – mondta McGowan.

Cleót a kórházban is megvizsgálták, fizikailag rendben van. Cleo édesanyja, Ellie Smith szerdán az Instagramon ünnepelte a visszatérését (a bejegyzés jelenleg már nem érhető el).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×