eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Lakott területre zuhant egy A320-as utasszállító repülő Pakisztánban - videók

Leszállás közben lezuhant Karacsiban a Pakistan International Airlines gépe, a fedélzeten az első hírek szerint több mint százan voltak.

Az állami légitársaság repülőgépe Lahore-ból a karacsi Dzsinna Nemzetközi Repülőtérre tartott, ez Pakisztán egyik legforgalmasabb légikikötője – írta a BBC légiközlekedési illetékesekre hivatkozva.

A közösségi oldalakon megosztott fotókon az látszik, ahogy füst száll fel a baleset helyszínéről, ahová már kiérkeztek a mentőegységek és a pakisztáni hadsereg. Úgy tudni, több ház is megsérült. Később a roncsról is érkeztek videók.

Az Aviation Herald úgy tudja, a futóművek kiengedésével volt probléma, ezért a pilóták megszakították a landolást, de a repülőgép a második megközelítéskor magasságot vesztett, és lezuhant – írta az Airportal.hu. A portálon szereplők szerint egy 15 éves Airbus A320-as repülő érintett a balesetben.

Abdul Sattar Khokhar, a pakisztáni légiközlekedési hatóság szóvivője elmondta, még tart az elhunytak azonosítása, de információik szerint 99 utas és 8 fő személyzet volt a szerencsétlenül járt gépen.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 4. 21:32
×
×
×
×