eur:
393.02
usd:
366.91
bux:
66799.54
2024. április 26. péntek Ervin

Putyin: öljék meg a bűnözőket!

Vlagyimir Putyin orosz elnök parancsot adott országa titkosszolgálatainak, hogy tegyenek meg mindent azok felkutatására és megölésére, akik felelősek az Irakban meggyilkolt négy orosz diplomata haláláért. Ezt a Kreml jelentette be.

Az orosz államfő tájékoztatta döntéséről Szalman bin Abdel Aziz szaúdi herceget, aki a moszkvai polgármester meghívására tartózkodik Oroszországban.

Vlagyimir Putyin a találkozón hangsúlyozta: Oroszország hálás lesz partnereinek, ha azok bármilyen, az elkövetőkkel kapcsolatos információval segítik.

A moszkvai külügyminisztérium hétfőn erősítette meg, hogy megölték az Irakban június 3-án elrabolt orosz diplomatákat. A túszok kivégzését az al-Kaida terrorhálózathoz közel álló iraki csoport, a Mudzsáhidok Konzultatív Tanácsa vállalta magára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×