eur:
394.46
usd:
370.31
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pexels.com

Új piac meghódítására tör a Telenor

A szolgáltatónál már elérhető a korlátlan adatforgalmú vezetékes internethozzáférés a közép- és nagyvállalati ügyfelek számára. Az új szolgáltatás bevezetését felgyorsította a koronavírus-járvány – mondta az InfoRádiónak a Telenor üzleti értékesítési és marketing igazgatója.

A Telenor új szolgáltatás első körben a nagyvállalati és a középvállalati ügyfélkörnek a tetejét célozza meg, gondolva mindazokra, akik egyfelől esetleg több telephellyel rendelkeznek, amik között nagy sebességű, biztonságos internetes kapcsolatra vágynak, vagy pedig valamilyen olyan kritikus infrastruktúrát kívánnak elérni adathálózaton keresztül – akár az interneten, akár egy belső hálózaton keresztül –, amihez elengedhetetlen a garantált le- és feltöltési sebesség minden időpillanatban – ismertette Fülöp Gábor.

Bár a szolgáltatást csak a hónap elején indította a Telenor, az már most is érezhető, hogy értékesítési csatornáikra számos megkeresés érkezik az említett ügyfélkörből, és a vállalat várakozásait meghaladó érdeklődés övezi az új piacra lépést – jegyezte meg az üzleti értékesítési és marketing igazgató. Mint ismert,

26 évig a Telenor csak és kizárólag mobilszolgáltatás biztosított az ügyfeleinek, ezért egy nagy mérföldkőnek számít, hogy kiléptek a vezetékes piacra.

A szakember elmondta, minden új termékbevezetésüket egy piackutatás előzi meg, ahogyan az most is történt, amit a pandémia föl is gyorsított. Hiszen az már az első hullám alkalmával világossá vált, hogy a vállalkozásokat digitalizálni kell, minél több értékesítési és ügyfélkiszolgálási folyamatot az online térbe terelve, mert egész egyszerűen a fizikai csatornák sok esetben ellehetetlenülnek a járványhelyzet miatt.

A digitalizáció első lépéséhez viszont elengedhetetlen a „bombabiztos” internetkapcsolat, hogy az említett folyamatokat ki lehessen szolgálni, meg lehessen támogatni. Innentől kedve pedig már adódik a logikai kapocs, hogy ezen üzleti igények kiszolgálásához a mobilszolgáltatások mellett a nagyvállalatoknál elengedhetetlen a vezetések szolgáltatás bevezetése is, lefedve az teljes ügyféligényt, illetve lehetővé téve az üzletileg kritikus alkalmazások üzemeltetését – magyarázta Fülöp Gábor.

A Telenor, mint az új „kihívó” a területen – ahogyan azt a stratégiájukban is megfogalmazták – a gyorsaságával és rugalmasságával szeretne piacot bővíteni

versenytársaikkal szemben. Meglátásuk szerint, a vezetékes világban nagyon fontos, hogy a szolgáltatás a megrendelést követően hamar működjön is az ügyfeleknél, ami a mobilvilágban nem is értelmezhető, hiszen, ha valaki a kezébe veszi a telefont a SIM-kártyával, az azonnal működik. Míg egy vezetékes szolgáltatásnál van egy telepítési, kiépítési és konfigurációs idő.

Ezért a cég azt célozza meg, hogy minél gyorsabb szolgatátást tudjon nyújtani az ügyfeleik részére, és nagyon rugalmasan, követhetővé téve a telepítési folyamatot, hogy mi mikorra várható pontosan, ami az ügyféligénynek és -élménynek nagyon fontos eleme, és aki ebben ma jót, jobbat ad, mint a többiek, az ügyfeleket tud hódítani – fogalmazott a Telenor üzleti értékesítési és marketing igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×