eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay

Esőfelhők mennek-jönnek - előrejelzés

Lesz még eső és a meleg se tér vissza egyelőre, lesz viszont helyette más.

Kedden reggel a hétfői hidegfront felhőzete a Tiszántúlt is elhagyja, kiderül az ég, majd a többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható. Reggel kelet felé távozik a frontális csapadék, mögötte viszont több helyen alakul ki napközben zápor, az északkeleti megyékben helyenként zivatar is előfordulhat. A gomolyfelhők este összeesnek, a csapadék is megszűnik. Megélénkül, többfelé megerősödik a nyugati, északnyugati szél, majd estétől északira fordul. Zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között alakul, keleten, délkeleten lesz a melegebb.

Szerdán az ország nagyobb részén fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. Gomolyfelhőkre elsősorban a Dél-Dunántúlon és a Duna-Tisza közén számíthatunk. A leghosszabb napsütés az északnyugati, északi megyékben valószínű. Helyenként előfordulhat zápor.Többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik az északi szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a csúcsérték 20 és 25 fok között várható.

Csütörtökön főleg délutántól újabb esők jöhetnek. Északon este 7, nappal 21 fok lehet, délen 11-26 Celsius-fok lehet a két szélső érték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×