Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"Mindenemet marta\" - lúg volt az energiaitalban, életveszélyes állapotban vitték kórházba

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Jobban van az a férfi, akit azért szállítottak kórházba, mert véletlenül egy erősen lúgos folyadékból ivott. A férfi azt hitte, hogy energiaital van a palackban.

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba csütörtökön egy fiatalembert, aki egy budaörsi hipermarketben lett rosszul, miután valamilyen erősen maró folyadékot ivott. Bogyai Krisztián az InfoRádiónak elmondta, energiaitalt szeretett volna inni, mialatt szünetet tartottak, de miután beleivott a palackba, érezte, hogy a folyadék erősen marja. Azt mondta, biztos abban, hogy a palackot ő bontotta fel először.

A férfi hozzátette: a kollégáját küldte el, hogy vegyen neki energiaitalt munkaszünetben. A dohányzóban bontotta fel a dobozt. Egy korty után is érezte, hogy "mindenét marja" az ital.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, szakértők bevonásával vizsgálják az esetet. Hozzátette, elképzelhető, hogy összecserélték a palackokat, és a férfi ezért ivott a feltehetően tisztítószert tartalmazó flakonból.

Hangsúlyozta: az ÁNTSZ helyszínre érkező munkatársai kizárták, hogy az energiaitalokat tartalmazó dobozokban eredendően van ilyen vegyszer.

Az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják, mint ahogy azt a kérdést is, hogy történt-e bűncselekményt.

Hanganyag: Litauszky Balázs