eur:
392.93
usd:
366.26
bux:
66775.03
2024. április 26. péntek Ervin

Nem tudja, mi a lustaság? Nézze meg a múzeumban!

Lustaságmúzeum nyílt Bogotában. A kiállítás szervezői azt remélik, hogy sikerül elgondolkodtatniuk az embereket arról, mi is valójában a lustaság.

A kolumbiai fővárosban nyílt múzeumban láthatóak a televízió elé helyezett kanapék, kényelmes függőágyak és minden, ami csak arra szolgál, hogy kellemesen töltse el az ember a pihenőidejét.

Az ötletgazdák azt szeretnék elérni, ha a látogatók elgondolkoznának arról, mi is az a lustaság és annak ellenkezője, a kemény munka - így talán megtalálják a kettő közötti arany középutat.

Az érdeklődőknek azonban nagyon sürgősen le kell győzniük a saját lustaságukat, a kiállítás ugyanis egy hét múlva bezár.

Pedig ez Bogotá legújabb múzeuma, amelyet kormányzati pénzből hoztak létre. Meglepően sok a látogató, mert ideális menedéket kínál a nagyvárosi közlekedés, a bűz és a munka okozta stressz elől.

"Mindenki azt hiszi, hogy a lustaság a munka ellensége. Szeretnénk kideríteni, mi az igazság. Jó lenne, ha az emberek elgondolkodnának azon, milyen előnnyel jár egy kis szundikálás, hogy tényleg tragédia-e a munkanélküliség és nem azzal pocsékoljuk-e el az egész életünket, ha nem engedélyezünk önmagunknak egy kis lustaságot" - mondta Marcela Arrieta, a múzeum egyik kurátora.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×