INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

tűzszerész

2020.03.13. 12:09

Szétszerelték a tabáni bombát – védőfelszerelés nélkül

Egy 50 kilós, második világháborús légibombát találtak az I. kerületi Tabánban, hatástalanításít négy tűzszerész kezdte meg - tájékoztatta az InfoRádiót a Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred kommunikációs tisztje, Markovics Zitát.
2019.09.24. 14:55

Lőszerekre bukkantak a Balatonnál

Világháborús lőszerek kerültek elő Balatonkenesénél kedden - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.
2019.07.13. 08:00

Hatalmas bombát hatástalanítanak, kiürítések, útlezárások Budapesten

Szombat délelőtt hatástalanítják a Rákospalota-Újpest vasútállomásnál talált második világháborús bombát. A rendőrség mintegy 200 méter sugarú körben kiüríti a IV. és XV. kerület érintett részeit, valamint a hatástalanítás ideje alatt két váci vasútvonalon szünetel majd a vonatközlekedés.
2019.07.11. 16:55

Nagy lezárás lesz szombaton egy világháborús bomba miatt

Szombat délelőtt hatástalanítják a Magyar Honvédség tűzszerészei a Rákospalota-Újpest vasútállomásnál talált második világháborús bombát. A rendőrség mintegy 200 méter sugarú körben kiüríti a IV. és XV. kerület érintett részeit, valamint a hatástalanítás ideje alatt két váci vasútvonalon szünetel majd a vonatközlekedés - közölte Budapest Főváros Kormányhivatala.
2019.04.24. 14:05

Benkő Tibor: méltatlanul keveset beszélnek a tűzszerészek áldozatvállalásáról

Az elmúlt 20 évben 11 katona halt meg tűzszerész feladatok ellátása közben. A tűzszerészek naponta járják az országot, hogy az előkerült bombák, robbanószerkezetek ne veszélyeztessék az állampolgárok biztonságát - emlékeztetett a honvédelmi miniszter, amikor új eszközöket adott át a tűzszerészeknek.
2019.04.10. 15:34

Budai hős: megszólalt a tűzszerész, aki hatástalanította a bombákat

Hatástalanították azokat a II. világháborús bombákat, amelyeket a budai Koltai Jenő Sportközpont építkezésén találtak. A műveletet végző tűzszerész azt mondta az InfoRádiónak, hogy neki ez is csak egy munkanap volt, és szerinte nincsenek magányos hősök.
2019.04.09. 10:57

Hatalmas területen lesz kiürítés és útlezárás szerdán Budán

Világháborús bombákat hatástalanítanak a tűzszerészek. A lezárás vélhetően egész Bel-Buda közlekedésére hatással lesz. Azt tanácsolják a szakemberek, hogy ha nem feltétlenül szükséges, ne keljenek útra a környéken. Akinek ezt mégis muszáj megtennie, tervezzen sokkal hosszabb menetidővel, illetve válasszon kerülő útvonalat, mutatjuk, merre.
2019.03.22. 06:57

Világháborús bomba - itt a szombati lezárások menetrendje

A Magyar Honvédség tűzszerészei szombaton emelik ki és hatástalanítják a Duna budafoki szakaszán megtalált két darab egyenként egytonnás robbanótestet. A rendőrség a művelet idejére 1 kilométeres körben kiüríti a városrészt, valamint lezárja a 6-os számú főutat, és a MÁV Kelenföld-Érd alsó-Tárnok közötti szakaszán is szünetel majd a vonatközlekedés.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018