eur:
380.39
usd:
351.19
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Nyitókép: Unsplash.com

Rendkívüli pályazár az M1-esen

Felsővezeték-szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében, melyet azonnal javítani kell – derül ki a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közleményéből.

Felsővezeték szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében, ami azonnal javítani kell – tudatta az MKIF-fel az E.ON Zrt.

Ezért a mai nap folyamán – 2023. szeptember 21-én – az E.ON kérésére és a rendőrséggel együttműködve pályazárat vezetnek be várhatóan 13.30-kor, körülbelül 30–60 perc időtartamra.

13 órától már csak egy sávon haladhat a forgalom, mind a két irányba. A pályazár mind a főváros, mind az országhatár felé vezető oldalt érinti – olvasható Portfolión.

Lehetséges kerülő utak:

  • Győr felé a Szárligeti csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Tatabánya-Óváros csomópontnál lehetséges,
  • Budapest felé a Tatabánya-Óváros csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés a Szárligeti vagy Bicskei csomópontnál lehetséges.
Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×