INFORÁDIÓ 
2021. január 19. kedd
Márió, Sára

debreceni egyetem

2020.10.16. 20:18

Csókay Andrásék pontot tesznek a szétválasztott ikerpár egyikének kálváriája végére

Újabb műtétre van szüksége a fejüknél összenőtt, tavaly augusztusban magyar orvoscsapat segítségével szétválasztott bangladesi ikerpárnak. A Debreceni Egyetemen készítették el azt a mintát, amely alapján kiöntik a hiányzó koponyacsontot. Az orvosok október 24-én utaznak, és várhatóan 27-én ültetik be a csontpótló implantátumot.
2020.08.31. 19:25

A vírus miatt elmarad a Debreceni Egyetem következő gólyatábora

Nem tartják meg a tervezett formában a Debreceni Egyetem (DE) idei gólyatáborainak szerdán kezdődő harmadik turnusát, helyette bentlakásos információs és beiratkozási napokra várják a leendő hallgatókat - közölte a DE hallgatói önkormányzatának sajtóirodája.
2020.07.13. 16:07

Visszaéltek a Debreceni Egyetem nevével

Ismeretlen személy vagy személyek a Debreceni Egyetem nevét és arculati elemeit felhasználva küldtek vírusos mellékletet tartalmazó e-mailt számos magyarországi címre.
2020.07.06. 15:17

Összefog a halálozások ellen három magyar vidéki egyetem

Az akut hasnyálmirigygyulladás, az agyérkatasztrófa, illetve a szívinfarktus és hirtelen szívhalál kezelése kapcsán fog össze egy csaknem másfél milliárd forintos, uniós támogatásból megvalósuló projekt keretében három vidéki felsőoktatási intézmény.
2020.07.03. 07:19

Óriási eredménnyel büszkélkedhetnek a magyar egyetemek

A Szegedi Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Semmelweis Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem is bekerült a világ legjobb egyetemei közé az „Academic Ranking of World Universities” rangsort megjelentető SanghaiRanking friss kiadású szakterületi listáján. Az ELTE öt szakterületen lett a legjobb hazai intézmény az értékelés szerint.
2020.01.29. 14:52

Koronavírus: fontos kéréssel fordult hallgatóihoz a Debreceni Egyetem

Lázkaput állítanak fel a Debreceni Egyetem klinikai központjában a koronavírus terjedése miatt. Az egyetem félezer külföldi hallgatója közül négyen abból a kínai városból származnak, ahonnan elindult a járvány. Az intézmény vezetése rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a fertőzésveszély miatt bevezetett intézkedésekről.
2019.04.10. 21:14

Elhunyt Oláh Éva orvosprofesszor

Életének 76. évében elhunyt Oláh Éva professzor, a gyermekgyógyászat kiemelkedő alakja, a Debreceni Egyetem (DE) gyermekgyógyászati klinikájának volt igazgatója - közölte a DE sajtóirodája szerdán az MTI-vel.
2019.02.23. 09:37

Ilyen még nem volt: összeírták, hogy is vagyunk

Egyedülálló felmérés készült a lakosság egészségi állapotáról. A Debreceni Egyetem szakemberei a hazai lakosság népbetegségekkel kapcsolatos genetikai és környezeti kockázatának komplex jellemzésére vállalkoztak.
2017.11.28. 13:27

Vizsgálják, hogy diszkrimál-e a Debreceni Egyetem

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság eljárást indított a Debreceni Egyetem ellen, mert az állami fenntartású intézmény Facebook-csoportjából olyan hallgatókat zárt ki, akik az orosz elnök díszpolgári címe ellen tiltakoztak.
2016.05.01. 13:35

Hackertámadás érte a Debreceni Nyári Egyetem honlapját

Hackertámadás érte a Debreceni Nyári Egyetem honlapját, a megtámadott oldalon a tartalomszolgáltatás jelenleg szünetel - közölte M. Tóth Ildikó, a Debreceni Egyetem (DE) sajtófőnöke vasárnap délben az MTI-vel.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018