eur:
392.73
usd:
366.36
bux:
66855.56
2024. április 26. péntek Ervin
Szilágyi István színész a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Hihetetlen ötlettel állt elő Szilágyi István özvegye

A meggyilkolt színész felesége azt szeretné, ha a temetésen ott lenne a fia is, aki a gyanú szerint megölte az apját.

Szilágyi István felesége május 3-án szemtanúja volt, hogy fia rátámadt és egy kalapáccsal meggyilkolta az édesapját. Terhelő vallomást tett a rendőrségen, mégsem tud haragudni a fiára, és azt szeretné, ha a temetésen is együtt búcsúztathatnák a színészt.

Nő nemcsak bízik a fia felmentésében és hazavárja őt, de azt szeretné, ha a gyilkos gyermek is ott állhatna mellette a sírnál a pénteki temetésen. Szerinte a fiú már megbánta tettét, és nem is akart igazán az apjának ártani, csak egy pillanatnyi elborulás váltotta ki belőle a gyilkos ösztönt.

A 49 éves férfi jelenleg harmincnapos előzetes letartóztatását tölti az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben, édesanyjával pedig egyébként sem találkozhatna, mivel tanúként érintett az ügyben. Az asszony ennek ellenére minden követ megmozgat, hogy – megfelelő védőőrizet mellett – a fia részt vehessen a temetésen – értesült a Ripost.

A jelentősebb családi események esetén egy nyomozati szakaszban lévő ügynél kizárólag az ügyészség vagy a nyomozási bíró engedélyezhet egy fogvatartott számára bármilyen enyhítést a kényszerintézkedés alól. A fogvatartottnak erre irányuló joga nincs, de egyedi elbírálással egy beadvány útján kérelmezhető – mondta a Bors jogi szakértője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×